EUROLEAGUE

Και τώρα... ΣΕΦ

Και τώρα... ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21/4, 20:00) τη Μπαρτσελόνα, με στόχο να πάρει κεφάλι στη σειρά και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four της Μαδρίτης.

Το πρώτο (από τα τρία) βήμα για την πρόκριση στο Final Four έγινε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (17/4) κέρδισε στη Βαρκελώνη.

Το αυτό πρέπει να επαναλάβει απόψε, προκειμένου να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη Μαδρίτη. Το έργο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου μόνο εύκολο δεν θα είναι βέβαια. Όπως και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, σκοράροντας 16 πόντους.

Κάτι αντίστοιχο θέλει να επαναλάβει απόψε ( στο 3.00 να βγει πρώτος σκόρερ ), προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.Ταυτόχρονα όμως και πέραν της επιθετικής εμφάνισης του "Kill Bill", ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει καλή άμυνα, όπως έκανε την Παρασκευή στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Τι σημαίνει αυτό; Να κρατήσει χαμηλά τη Μπαρτσελόνα και μέσα από την άμυνά του να βρει τον δρόμο για τη νίκη ( στο 1.87 το Under 145.5 πόντοι στο Stoiximan.gr ). Μία νίκη που, αν έρθει, θα τον φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στο Final Four. Κάτι θα μοιάζει βέβαια ακόμη δύσκολο, μιας και η Μπαρτσελόνα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ