EUROLEAGUE

"Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να περιμένει"

"Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να περιμένει"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αναντολού Εφές, πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Euroleague και σε μια βδομάδα θα πάει στη Μόσχα για να διεκδικήσει το πλεονέκτημα της έδρας. Ο αγώνας με τους Ρώσους μπορεί να περιμένει όμως.

Με τη νίκη του επί της Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός κατάφερε δύο πράγματα. Αφενός να προκριθεί στα πλέι οφ για δέκατη σερί σεζόν, αφετέρου να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Όπως συμφώνησαν όμως, οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι Ρώσοι μπορούν να περιμένουν. Προέχει... ο Κόροιβος.

" Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, σε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν σήμερα πολλά παιδιά. Παρόλα αυτά δώσαμε το κάτι παραπάνω, παίξαμε και για τους απόντες και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουμε πει πως ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του. Σήμερα συμπληρώσαμε και το κενό των τραυματιών και είμαστε περήφανοι που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια.

Είμαστε Ολυμπιακός και όποιος και να λείπει, πάντα παίζουμε για τη νίκη, πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε στο παρκέ. Τώρα προέχει ο Κόροιβος Αμαλιάδας και στη συνέχεια θα δούμε το ματς στη Μόσχα. Θα παλέψουμε για το πλεονέκτημα έδρας. Θα ήταν άδικο αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για κάποιον. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη", δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου επεσήμανε: " Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Είχαμε για άλλη μία φορά αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και έπρεπε να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω. Είχε πολλούς. Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας και γι’ αυτό θα έπρεπε όλοι να βοηθήσουμε παραπάνω σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, για να μη φανεί το κενό του. Για την ώρα έχουμε το ματς στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο. Θέλουμε εκεί τη νίκη και μετά θα σκεφτούμε την ΤΣΣΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ