EUROLEAGUE

Η ομιλία της νίκης του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια

Η ομιλία της νίκης του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια, μετά από τη νίκη επί της Μπασκόνια. Δείτε σε βίντεο τι είπε για τον θρίαμβο στη Χώρα των Βάσκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 95-90 της Μπασκόνια στην Ισπανία και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι βρέθηκε στο Final 4.

Η σελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας στο facebook μετέδωσε την ομιλία του τεχνικού του συλλόγου στους παίκτες του, με την οποία τους απέδωσε τα εύσημα για τη νίκη και τους κάλεσε για περαιτέρω βελτίωση, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Αρχικά, ο 49χρονος προπονητής έδωσε το χέρι σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά και στη συνέχεια δήλωσε: "Συγχαρητήρια σε όλους. Αξίζατε τη νίκη γιατί ήσασταν σταθεροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήσασταν σκληροί, δυνατοί. Βελτιωθήκαμε στο 2ο ημίχρονο, σημείωσαν 50 πόντους στο 1ο ημίχρονο, 40 στο 2ο, στην τελευταία περίοδο 16, την οποία κερδίσαμε με 23-16".

"Αξίζετε όλοι συγχαρητήρια γιατί όλοι δώσατε κάτι για τη νίκη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κερδίζεις μεγάλα παιχνίδια και παιχνίδια εκτός έδρας. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίζουν όσο πιο καλά μπορούν, επίθεση και άμυνα. Μπορούμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Όλοι μαζί. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Απολαύστε τη σημερινή νίκη, αλλά από αύριο πηγαίνουμε στο επόμενο παιχνίδι, με τον Κολοσσό και συνεχίζουμε έτσι".

Στη συνέχεια, κάλεσε όλους τους παίκτες για το καθιερωμένο "ζντο" υπό την ιαχή "Ολυμπιακός".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ