ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων

Παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων στο ΣΕΦ και η ΚΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της να προσέχουν, τονίζοντας τον μοναδικό νόμιμο τρόπο απόκτησης τους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώθηκε για τα (παράνομα) φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων των "ερυθρολεύκων", από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και ενημερώνει τους φιλάθλους της να προσέχουν, τονίζοντας παράλληλα και τον μοναδικό νόμιμο τρόπο απόκτησης τους.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Εισιτήρια: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος τρόπος απόκτησής τους

Συντάχθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2017.

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, επειδή παρουσιάστηκαν φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας από διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και κανάλια, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος τρόπος απόκτησης εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τα οποία είναι τα εξής:

•    Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και από το επίσημο site της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr)

•    Μέσω της TICKETMASTER και από το επίσημο site (www.ticketmaster.gr)

•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210 89 38 007

•    Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ

•    Μέσω των εκδοτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τις ημέρες λειτουργίας αυτών.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων δεν αναγνωρίζεται από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν αποτελεί νόμιμη και σωστή διαδικασία απόκτησης εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας, για όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν συνεργάζεται με καμία εταιρεία, ή πρακτορείο ή ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων της, εκτός του Επίσημου Συνεργάτη - Ticketmaster.

Για τους παραπάνω λόγους, οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες και επίσημες διαδικασίες".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΙΛΕΡΗΣ

Στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει το καπέλο στη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον προπονητή Πάμπλο Λάσο και μια ομάδα 12 σπουδαίων παικτών.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε τον μάγειρα...

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την πανάξια Πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον αδικημένο Πάμπλο Λάσο και δείχνει τον δρόμο προς την Βιτόρια

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Ο τελικός του Σλούκα και του Γιουλ

Η Ευρώπη παραμιλάει για τον MVP Λούκα Ντόντσιτς, αλλά ο τελικός είναι διαφορετική ιστορία. Και αυτός ο τελικός είναι ξεχωριστός και για τον Σέρχιο Γιουλ και για τον Κώστα Σλούκα. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24