EUROLEAGUE

Η Euroleague εστίασε στα αδέρφια Μάντζαρη

Η Euroleague εστίασε στα αδέρφια Μάντζαρη

Στην σχέση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον αδερφό του, Αντώνη, εστίασε η Euroleague, αλλά και στην μετάβαση του παίκτη από το Περιστέρι στον Ολυμπιακό. "Εδώ πλέον είναι το σπίτι μου", τόνισε.

Αυτή την εβδομάδα, η Euroleague στην στήλη της "Focus on", εστίασε στην σχέση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον αδερφό του, Αντώνη, εστίασε η Euroleague, αλλά και στην μετάβαση του παίκτη από το Περιστέρι στον Ολυμπιακό. "Εδώ πλέον είναι το σπίτι μου", τόνισε ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων.

Για την συνύπαρξή του με τον αδελφό του: " Ήταν η πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα. Ηταν τρία χρονιά εκεί, οπότε ήταν εύκολο να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Υπήρχαν καλοί παίκτες, όχι για το επίπεδο της Eυρωλίγκα, αλλά γενικά υπήρχαν καλοί παίκτες. Ήμουν νέος, αλλά το να έχω τον αδελφό μου στην ομάδα, ο οποίος ήταν ο αρχηγός, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Μέναμε και μένουμε μαζί. Ημασταν μαζί στο σπίτι και στο γήπεδο. Κκάθε καλοκαίρι παίζουμε “ένας εναντίον ενός”. Οταν έχουμε χρόνο παίζουμε μαζί και κάνουμε προπονήσεις. Είναι πολύ διασκεδαστικό, γιατί πέρα από αδελφός μου είναι και φίλος μου. Εχουμε ακόμα έναν αδελφό που ήταν ο πρώτος που άρχισε να παίζει μπάσκετ. Είναι ο μεγαλύτερος, εκείνος μας τράβηξε στο μπάσκετ, αλλά ύστερα από τρία χρόνια σταμάτησε».

Για την μετάβαση του από το Περιστέρι στον Ολυμπιακό: "Ηταν δύσκολο, γιατί μεγάλωσα εκεί. Όταν έγινα 21 χρονών πήγα στον Ολυμπιακό. Είχα άγχος που άφησα την τέως ομάδα και τον αδελφό μου. Ευτυχώς όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, βρήκα παιδιά που ήμασταν μαζί στην Εθνική, όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Κατσίβελης, οι οποίοι με έκαναν να νιώθω άνετα και τώρα εδώ είναι το σπίτι μου".

Για το άγχος που είχε ο αδερφός του Αντώνης, όταν ο Βαγγέλης πήγε στον Ολυμπιακό: " Είχε πολύ αγχος. Μου είπε πως όταν έπαιζα, εκείνος είχε περισσότερο άγχος. Από το Περιστέρι πήγα στον Ολυμπιακό και ήμουν ο βασικός πόιντ γκαρντ. Οταν σουτάρεις βολές, έλεγα ελα Βαγγέλη σκόραρε, σκόραρε. Είχα πολλή αγωνία”.

Για την στιγμή που βρέθηκαν αντίπαλοι: "Ηταν δύσκολο να τον μαρκάρω. Ήταν δύσκολο για εμένα και μου φαίνεται πως τον άφησα να σκοράρει. Θέλει να γίνει προπονητής. Προπονεί σε μικρότερες κατηγορίες. Οταν έχω χρόνο προσπαθώ να τον βοηθάω. Ακούμε ο ένας την γνώμη του άλλου. Του δίνω κάποιες οδηγίες κι εκείνος μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω. Είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος που με κριτικάρει. Ύστερα από κάθε παιχνίδι είναι ο πρώτος που μιλάω. Με βοηθάει πολύ που τον έχω δίπλα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ