EUROLEAGUE

Η ''διαφωνία'' Αγγελόπουλου-Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια

Η ''διαφωνία'' Αγγελόπουλου-Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Δείτε την ομιλία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τη "διαφωνία" του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ποιος έκανε τον Ολυμπιακό, ομαδάρα!

Λίγα λεπτά μετά τον επικό θρίαμβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν παίκτες και τεχνικό τιμ. Τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ο οποίος τόνισε:

"Μη κάνουμε συγκρίσεις, είστε ομάδαρα! Αυτοί όλοι που θα είναι στη Μαδρίτη, εσάς τρέμουν. Εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Είναι το τρίτο Final Four στα τελευταία τέσσερα χρόνια που πάμε. Έχετε ήδη γράψει ιστορία, πάμε εκεί κι ό,τι ήθελε προκύψει!".

Στη συνέχεια αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού: " Να πω και κάτι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν ήταν εδώ από την αρχή της σεζόν. Ήρθε, σας πιστεύει όλους και μας έκανε όλους μαζί ομαδάρα".

Είναι η στιγμή όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποκλίνεται στα παιδιά του, λέγοντας στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ότι οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για την εξαιρετική εικόνα της ομάδας. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, διαφωνεί λέγοντας στον Σφαιρόπουλο: "Εσύ, εσύ!".

Όλα αυτά υπό τα συνεχή χειροκροτήματα και χαμόγελα των παρευρισκομένων, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στο τέλος να καλεί άπαντες για την αποθέωση των... Γιώργηδων που είχαν την ονομαστική τους εορτή. Δηλαδή τους Αγγελόπουλο, Πρίντεζη και Σκινδήλια.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ