EUROLEAGUE

Η ανάλυση του Μπόμπι Μπράουν από την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς"

Η ανάλυση του Μπόμπι Μπράουν από την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς"

Ο Γιώργος Συρίγος και ο Παντελής Βλαχόπουλος σχολίασαν και ανέλυσαν την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν από τον Ολυμπιακό, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς".

Ο Μπόμπι Μπράουν είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον οποίο δεσμεύτηκε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν . O 33χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ, με σκοπό να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" να φτάσουν ξανά στο Final Four της EuroLeague και να ανακτήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Συρίγος και ο Παντελής Βλαχόπουλος ανέλυσαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" μέσα από τον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3, βάζοντας στο τραπέζι κάθε αγωνιστική παράμετρο του Μπόμπι Μπράουν και των στοιχείων που θα φέρει στον Ολυμπιακό:

  • Η ομολογία για το λάθος στον καλοκαιρινό σχεδιασμό
  • Η ομοιότητα με τον Βασίλη Σπανούλη
  • Η διαφορά με τον Κιθ Λάνγκφορντ
  • Η πνευματική προσέγγιση και ετοιμότητα
  • Η πίεση στην μπάλα και η άμυνα

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς", για τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος δεν είναι παντελώς άγνωστος στο κοινό που παρακολουθεί επισταμένως την EuroLeague.

AP Photo/Darren Abate

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ