EUROLEAGUE

Γούρικη πτήση για την πρόκριση

Γούρικη πτήση για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Το γούρικο αεροπλάνο, ο "οπαδός" πιλότος και μια διαφορετική πτήση για την ιστορική πρόκριση στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός πέταξε με πτήση τσάρτερ στη Μαδρίτη το απόγευμα της Πέμπτης σε μια αποστολή διαφορετική από τις άλλες. Με νωπές ακόμη τις μνήμες -και τις συγκινήσεις- από την εμφάνιση στον 4ο προημιτελικό και τη νίκη επί της Ρεάλ, ο αέρας ήταν διαφορετικός. Όχι αυτός στα 3.000 πόδια, αλλά αυτός των "ερυθρολεύκων", που ταξίδεψαν ξαλαφρωμένοι και δίχως ίχνους πίεσης στην Ισπανία. Γνωρίζουν εξάλλου ότι πλέον η πίεση έχει περάσει στο γήπεδο της Ρεάλ.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο αεροδρόμιο απευθείας από την προπόνηση και το πρώτο πράγμα που θέλησαν να κάνουν μες στο αεροπλάνο ήταν να κοιμηθούν. Το μενού είχε διάβασμα αθλητικών εφημερίδων από τους Έλληνες, πηγαδάκια και μπόλικη μουσική, ειδικά για τους Αμερικάνους. Εξάλλου είναι γνωστή η μανία που έχει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, αλλά και ο Σέντρικ Σίμονς, που δεν αποχωρίστηκε δευτερόλεπτο τα χρυσαφένια ακουστικά του.

Λίγο μετά την απογείωση ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης επιθεώρησε το γεύμα των παικτών, ξυπνώντας άπαντες τους παίκτες που όφειλαν να τηρήσουν ένα αυστηρό πρόγραμμα. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο ότι το μενού που σέρβιραν οι αεροσυνοδοί, ήταν το γνωστό των... αθλητών, δηλαδή κρέας και ζυμαρικά.

Πριν την απογείωση ο πιλότος είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας παράλληλα πως τόσο ο ίδιος, όσο και το πλήρωμα είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο καπετάνιος την προηγούμενη ημέρα είχε παρακολουθήσει μες στο ΣΕΦ το 2-2 του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ και εξύμνησε τους παίκτες για το πάθος που επέδειξαν.

Τέλος, ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και το "γούρικο" αεροπλάνο, το οποίο είχε "ταξιδέψει" τις αποστολές του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού σε όλα τα ματς που επέστρεψε με θετικό αποτέλεσμα, οπως την Πορτογαλία και το Βέλγιο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ