EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λοτζέσκι, εκτός για ένα μήνα

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λοτζέσκι, εκτός για ένα μήνα

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι δεν είναι σοβαρός. Ο Αμερικανός σουτέρ γλίτωσε τα χειρότερα, δεν υπέστη ρήξη στον αχίλλειο και θα μείνει εκτός για 4 εβδομάδες.

Ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι, δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αμερικανός σουτέρ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις, δεν ήταν καν σε θέση να πατήσει το πόδι του και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος.

Οι "ερυθρόλευκοι" φοβήθηκαν για τα χειρότερα, επικράτησε έντονη ανησυχία, με τον Ματ Λοτζέσκι να αποχωρεί από τα αποδυτήρια με πατερίτσες για να πάει να κάνει εξετάσεις. Όμως, τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν ευχάριστα, καθώς έδειξαν πως ο Αμερικανός σουτέρ γλίτωσε τα χειρότερα. Δεν υπέστη ρήξη στον αχίλλειο, αλλά ρήξη υποκνημιδίου τένοντα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή για περίπου ένα μήνα.

Χάνει μέρος των playoffs

Τα playoffs της EuroLeague είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως ο Ματ Λοτζέσκι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ένα από αυτά, ενώ είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές.

Λοτζέσκι: "Ήμουν τυχερός"

Mόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Ματ Λοτζέσκι εξέφρασε τα συναισθήματα του στο twitter, γράφοντας το εξής μήνυμα: "Κάποιος με πρόσεχε σήμερα. Στάθηκα αρκετά τυχερός".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ