EUROLEAGUE

Γκριν: "Χρωστάω κέρασμα στον Παπαπέτρου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Γκριν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το πολύτιμο "διπλό" του Ολυμπιακού επί της Νταρουσάφακα και εξήγησε το γιατί χρωστά ένα κέρασμα στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έρικ Γκριν σημείωσε 10 πόντους στην αναμέτρηση κόντρα στην Νταρουσάφακα, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο "καυτά" τρίποντα στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού, σε σημεία που οι Πειραιώτες "διψούσαν" για μεγάλα σουτ. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το "διπλό" των "ερυθρολεύκων" στην Τουρκία και εξήγησε τους λόγους που χρωστά κέρασμα στον συμπαίκτη του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έρικ Γκριν, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 είπε τα εξής: "Έχω να πω πως χρωστάω ένα κέρασμα στον συμπαίκτη μου Ιωάννη Παπαπέτρου. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλες αυτές τις εβδομάδες. Με στηρίζει, με εμψυχώνει, μου μιλάει συνεχώς, μου τονίζει να είμαι πάντα αισιόδοξος, να σκέφτομαι πάντα θετικά, μου έχει δώσει δύναμη και με έχει στηρίξει αρκετά. Τον ευχαριστώ και του χρωστάω ένα κέρασμα για την βοήθεια του.

Βρήκα ρυθμό στην επίθεση, ένιωθα καλά, πίστεψα στο χέρι μου και μπήκαν τα σουτ. Ήταν σημαντικό πως κυκλοφόρησε καλά η μπάλα, είχαμε καλές πάσες και βγήκαν αρκετά καλά σουτ. Είναι πλεονέκτημα μας το γεγονός πως έχουμε πολλούς παίκτες να σκοράρουν. Σε άλλο ματς θα είναι ο Σπανούλης, σε άλλο ο Λοτζέσκι, σε άλλο ο Πρίντεζης. Πάντα ξεχωρίζει και ένας διαφορετικός παίκτης. Σήμερα όλοι συνεισφέραμε για να φτάσουμε στην νίκη. Είχαμε το πλάνο μας, είχαμε προετοιμαστεί καλά με τον προπονητή μας, εκτελέσαμε με ακρίβεια τα όσα ζήτησε από εμάς ο κόουτς και φτάσαμε σε αυτή την σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ