EUROLEAGUE

Γκριν: "Σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, αλλά δεν χαλαρώνουμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Γκριν δήλωσε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση που εξασφαλίστηκε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κατεβάσει ρυθμούς η ομάδα.

Η σπουδαία νίκη μέσα στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα εξασφάλισε και μαθηματικά το αβαντάζ έδρας του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague . Σύμφωνα με τον Έρικ Γκριν, ωστόσο, όποιος περιμένει ωστόσο αυτό να φέρει χαλάρωση κάνει λάθος

"Είναι ωραίο ότι θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Αυτό είναι σημαντικό και το θέλαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι αύριο (24/3) κόντρα στην Ρεάλ όμως και θα το πάρουμε ένα παιχνίδι ξεχωριστά από εδώ και πέρα και θα δούμε τι θα γίνει" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Τώρα που εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ελεύθερα. Πλέον δεν θα έχουμε τόση πίεση, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, δεν θελουμε να κανουμε 0-3. Έχουμε ένα καλό μομέντουμ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Ο Αμερικανός παραδέχθηκε πάντως στην συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του λίγο και την εκδίκηση για την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου από την Ρεάλ στη Μαδρίτη, στην πρεμιέρα της σεζόν: " Δεν θα ξεχάσουμε εύκολα το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα σκεφτόμαστε λίγο και την εκδίκηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι και σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε στην έδρα μας, οπότε θα είναι ωραίο παιχνίδι". Όσο για το γεγονός ότι θα κληθεί να μαρκάρει λογικά κάποια στιγμή τον Σέρχιο Γιουλ, έδειξε κάτι παραπάνω από έτοιμος: " Λατρεύω τον ανταγωνισμό και να παίζω κόντρα στους καλύτερους, οπότε είναι ευκαιρία να δω που στέκομαι σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε έναν καλό παίκτη. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό".

Τέλος, ο Αμερικανός κλήθηκε να σχολιάσει και κατά πόσο γνωρίζει ότι το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη στο Βελιγράδι έμοιαζε πολύ με το καλάθι που έδωσε στον Ολυμπιακό του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης το 2012 , παραδεχόμενος ότι το γεγονός αυτό είναι κάτι που του έχουν αναφέρει αρκετοί: " 4-5 άτομα που έδειξαν την τελευταία φάση με το καλάθι του Πρίντεζη. Η αλήθεια είναι ότι διαφέρουν λίγο οι δύο φάσεις, επειδή τότε ξεκίνησε από πικ εν ρολ και τώρα από εμένα σε κατάσταση ένας εναντίον ενός. Είναι τρελό πάντως το πώς έγινε, αλλά ήταν μία ωραία φάση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ