EUROLEAGUE

Γκριν: "Πρόκληση να αντιμετωπίσω τον Λάρκιν"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έρικ Γκριν και Ντόμινικ Γουότερς αναφέρθηκαν στο πως πρέπει να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός για να νικήσει την Μπασκόνια την Παρασκευή (21:00) στο ΣΕΦ.

Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού, ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε στον γνωστό του από το Κολέγιο, Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπασκόνια, ενώ ο Ντόμινικ Γουότερς επεσήμανε την σημασία του να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην επίθεση οι Πειραιώτες.

Ο Έρικ Γκριν σχολίασε τα εξής για το ματς κόντρα στην Μπασκόνια: "Είναι καλή ομάδα η Μπασκόνια, της αρέσει να παίζει γρήγορα και έχει αθλητικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, τόσο ατομικά, όσο και σαν σύνολο. Πρέπει να προσέξουμε αρκετά το κομμάτι των ριμπάουντ και να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να σκοράρουν με αιφνιδιασμούς. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι. Γνωρίζω τον Λάρκιν από την εποχή που παίζαμε μαζί μπάσκετ στο Κολέγιο. Αγωνιζώμασταν στην ίδια περιφέρεια. Έχουμε παίξει μαζί, ξέρω πόσο καλός παίκτης είναι και είναι πρόκληση για μένα να τον αντιμετωπίσω. Έχουν τον Μπομπουά, έχουν τον Λάρκιν και πολλούς ακόμη καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε ένα δύσκολο ματς".

Γουότερς: "Πρέπει να βάλουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό"

Ο Ντόμινικ Γουότερς σχολίασε πως: "H Mπασκόνια είναι μία αρκετά καλή άμυνα που πρέπει να την προσέξουμε. Είναι γρήγορη ομάδα, της αρέχει να τρέχει και πρέπει να παρουσιαστούμε εξαιρετικοί στην άμυνα μας στο τρανζίσιον. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σκοράρουν με αιφνιδιασμούς και πρέπει να είμαστε καλοί στα ριμπάουντ. Έχει αθλητικά κορμιά και πρέπει να παρουσιαστούμε σκληροί. Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας. Στο τελευταίο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Σε αρκετές φάσεις κάπως "κολλήσαμε". Πρέπει να λειτουργήσουμε πιο ομαδικά, πιο αποφασιστικά στην επίθεση και κυρίως πρέπει να βγάλουμε αιφνιδιασμούς ώστε να σκοράρουμε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Η Μπασκόνια είναι κοντά στη βαθμολογία, έρχονται εδώ να κερδίσουν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλάμε για βαθμολογία και διάφορα άλλα, απλά θέλουμε να νικήσουμε αύριο και μετά να δούμε το επόμενο ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ