EUROLEAGUE

Γκριν: "Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έρικ Γκριν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησαν για το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Εφές στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει ταπεινή ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, οι Έρικ Γκριν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησαν για το 1-0 του Ολυμπιακού στην σειρά των playoffs κόντρα στην Εφές, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει ταπεινή.

Ο Έρικ Γκριν δήλωσε τα εξής: "Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από εκεί ήρθαν πιο εύκολα τα πράγματα στην επίθεση όπου είχαμε πλουραλισμό. Η Εφές είναι καλή ομάδα και θα επιστρέψει πεινασμένη για να νικήσει γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση και δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο".

Μάντζαρης: "Όλη η ομάδα είχε πάθος"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του τόνισε πως: "Όλη η ομάδα είχε πάθος. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας, παίξαμε καλή άμυνα και σκοράραμε στον αιφνιδιασμό. Δεχθήκαμε μόλις 72 πόντους, μπορούσαμε και λιγότερους. Κάναμε το 1-0, τίποτα παραπάνω. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε πλέι οφ. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη".

Παπαπέτρου: "Να περιορίσουμε τα κενά διαστήματα"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην συνέχεια είπε τα εξής για το ματς: "Υπήρξαν μερικά κενά διαστήματα που η Εφές σκόραρε μερικά εύκολα καλάθια. Αυτά πρέπει λίγο να τα περιορίσουμε και αν τα μειώσουμε αυτά τα διαστήματα θα είμαστε καλύτεροι.

Όλοι δίνουν κάτι στην ομάδα, όλοι δίνουν έξτρα ώθηση και δίνουν το 100% και αυτή είναι η ομάδα μας. Θα φανεί το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι, είναι μόνο μία νίκη, δεν είναι τίποτα παραπάνω, όσο χαρήκαμε χαρήκαμε και πρέπει να ετοιμαστούμε για την Παρασκευή που το ματς είναι πιο σημαντικό. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς και θα παλέψουν την Παρασκευή για την ανατροπή. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο ματς την Παρασκευή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ