EUROLEAGUE

Γκριν: "O κόουτς έβγαλε πολλά συστήματα για μένα"

Γκριν: "O κόουτς έβγαλε πολλά συστήματα για μένα"

Ο Έρικ Γκριν "εκτέλεσε" την Ούνικς με 25 πόντους και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε πολλά συστήμαγα για εκείνον, με τους συμπαίκτες του να τον βγάζουν μόνο του.

Ο Έρικ Γκριν ήταν εκ των MVP της αναμέτρησης στο Καζάν, μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε το ματς έχοντας το υψηλότερο ranking, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με "31", όντας παράλληλα και ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 25 πόντους. Έδωσε μεγάλη επιθετική ώθηση στην ομάδα του, βάζοντας το ένα σουτ μετά το άλλο, σημειώνοντας 7/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έρικ Γκριν μίλησε τόσο για την εξαιρετική του εμφάνιση (την κορυφαία του με την ερυθρόλευκη φανέλα), όσο και για το πολύτιμο "διπλό" του Ολυμπιακού στο Καζάν: "Συνολικά κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Παίξαμε σπουδαία άμυνα ομαδική, αλλά παίξαμε και καταπληκτικά στην επίθεση και νομίζω κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι απόψε, ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο κόουτς έβγαλε πολλά συστήματα για εμένα, οι συμπαίκτες μου μοιράσανε σωστά τη μπάλα, με έβγαλαν πολλές φορές μόνο μου.

Ήταν μια συνολικά μεγάλη βραδιά, μια εξαιρετική ομαδική εμφάνιση, δεν ήμουν μόνο εγώ. Δεν ήταν ότι εγώ έβαλα τη μπάλα στο καλάθι, οι ψηλοί έκαναν απίστευτη δουλειά, ο Παπανικολάου και ο Παπαπέτρου ήταν φοβεροί επάνω στον Λάνγκφορντ και όλοι έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και πετύχαμε μια ομαδική νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ