EUROLEAGUE

Γκριν: "Επόμενο βήμα το πλεονέκτημα έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Γκριν τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο του στόχο που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ και πλέον θα κυνηγήσει την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάρωσε στο τέλος όμως βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν απέναντι στην Νταρουσάφακα και πήρε τη νίκη με 81-73. Ο Έρικ Γκριν ήταν από τους παίκτες των ερυθρόλευκων που ξεχώρισαν έχοντας 11 πόντους.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: "Είναι μια μεγάλη νίκη, κάναμε το πρώτο βήμα και μπήκαμε στα πλέι οφ. Το δεύτερο βήμα είναι να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα, χαλαρώσαμε στο τέλος, βγάλαμε το πόδι από το γκάζι και αυτό είναι λάθος. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό.

Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Αλλά αν κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε για τέσσερα δεκάλεπτα μαζί, για να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ