EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο"

Γιανγκ: "Θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο"

Ο Πάτρικ Γιανγκ εξήγησε ότι η περιπέτεια με τον τραυματισμό του θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, παίκτη και συμπαίκτη ενώ ξεκαθάρισε ότι παραμένει αισιόδοξος και γνωρίζει πως τα πράγματα θα πάνε καλά.

Ο Πάτρικ Γιανγκ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με την Εφές και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο 22χρονος Αμερικανός σέντερ που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο πρώτο δεκάλεπτο , υπέστη τελικά ρήξη χιαστού και οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές, με την περίπτωση του Ρόναλντ Ρόμπερτς να ξεχωρίζει .

Στο μεταξύ, ο Γιανγκ μίλησε στο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube για τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως: "Δεν θα ξεχάσω τη σημερινή μέρα και τη χθεσινή μέρα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου που τραυματίζομαι τόσο σοβαρά, είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά είμαι αισιόδοξος και ξέρω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Όλο αυτό θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο παίκτη και καλύτερο συμπαίκτη. Συνεπώς, δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα. Ο δρόμος της αποκατάστασης και της επιστροφής είναι μακρύς αλλά θα φτάσουμε εκεί"

Το μήνυμα του Πάτρικ Γιανγκ μετά τον τραυματισμό του

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ