EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Προσπαθώ να γίνω αυτό που ήμουν πέρσι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε πως θέλει να γίνει αυτός που ήταν πέρσι, ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε πως αξίζει να παίζει, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκε στην ουσία του αποτελέσματος, παρά την όχι εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Ολυμπιακού για την νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πάτρικ Γιανγκ σχολίασε τα εξής: "Προσπαθώ να γίνω αυτός που ήμουν πέρσι, καλύτερος παίκτης, καλύτερος συμπαίκτης. Όσο περνά ο καιρός θα γίνομε καλύτερος. Δουλεύω σκληρά. Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας, από τις ήττες μας. Ζητούμενο για εμάς είναι να βρούμε σταθερότητα και αυτό είναι κάτι που το έχουμε καταφέρει τον τελευταίο μήνα. Είναι σημαντικό να νικάς, ακόμη και αν δεν παίζεις εξαιρετικά. Αυτό κάναμε και κόντρα στον Αστέρα.

Κάναμε 19 λάθη, κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην επίθεση. Το παιχνίδι μας ξεκινά από την άμυνα, κάναμε καλή δουλειά για κάποιο διάστημα, αλλά υπήρχαν και στιγές που εμφανίσαμε αδυναμίες και πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα στην άμυνα".

Αγραβάνης: "Αξίζω να παίζω"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος είχε γενέθλια (22 ετών), τόνισε πως έχει αποδείξει πως αξίζει να παίζει: "Δεν αρέσει σε κανέναν να είναι απενεργοποιημένος, πιστεύω πως αξίζει να παίζω και το δείχνω κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, ήταν απλά μία νίκη συνεχίζουμε γιατί έχουμε μία δύσκολη αποστολή στη Γερμανία. Το βασικό είναι ότι παρά τους τραυματισμούς έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ο Αθηναίου είναι πανέτοιμος και είμαστε έτοιμη όλη η ομάδα να παίξουμε.

Δεν πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, χάσαμε αρκετά ριμπάουντ, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αρκετά άστοχος αλλά το παλέψαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, είχα πολύ καιρό να νιώσω ότι πραγματικά παίζω και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά να είστε σίγουροι πως σε δύο μέρες θα είναι άλλη ομάδα".

Λοτζέσκι: "Δεν κάναμε κάτι φοβερό"

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 18 πόντους, σχολίασε πως: "Δεν κάναμε σήμερα κάτι φοβερό, αλλά σημασία έχει πως φτάσαμε στη νίκη και αυτό είναι που μετρά στη φετινή Ευρωλίγκα. Στηριχτήκαμε πολύ στην άμυνά μας και με εξαίρεση κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια λάθη, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σε αυτόν τον τομέα. Τώρα κοιτάζουμε το ματς με την Μπάμπεργκ, όπου θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή ομάδα, που πέρσι μας δυσκόλεψε πολύ".

Μιλουτίνοβ: "Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι αμυντικά"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, δήλωσε πως: "Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε τον έλεγχο για 40 λεπτά. Μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι αμυντικά και συγκεκριμένα στα ριμπάουντ. Θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό στη συνέχεια.

Προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Παίζουμε κάθε δυο - τρεις μέρες, πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Με την Μπάμπεργκ θα έχουμε το 4ο ματς σε δέκα ημέρες. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε. Ξαναλέω, πως μας νοιάζει μόνο τι θα γίνει στο μέλλον. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ