EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Ο προπονητής αποφασίζει, όχι εγώ"

Γιανγκ: "Ο προπονητής αποφασίζει, όχι εγώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε πως αισθάνεται καλύτερα και επεσήμανε πως ο προπονητής αποφασίζει για το πόσο θα παίζει. Μάντζαρης: "Άνθρωποι είμαστε και εμείς, όχι μηχανές".

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (25/10, 21:00, NOVA2) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, μίλησαν για την αναμέτρηση οι Πάτρικ Γιανγκ και Βαγγέλης Μάντζαρης

Ο Πάτρικ Γιανγκ, είπε τα εξής: "Η Αρμάνι έχει δείξει καλά στοιχεία στην έναρξη της σεζόν και πρέπει να την προσέξουμε. Σαν ομάδα θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό μάθημα για αυτό που συνέβη στην Λευκάδα. Δεν την υποτιμήσαμε σαν αντίπαλο, αλλά είχαν ένα καλό πλάνο και από εκεί και πέρα έβαλαν μεγάλα σουτ. Ο προπονητής μας, μας έχει τονίσει πως τίποτα δεν θα πρέπει να το παίρνουμε δεδομένο και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από το τζάμπολ σε κάθε ματς. Νιώθω καλύτερα και Όσο περνά ο καιρός θα βελτιώνομαι και θα γίνομαι καλύτερος. Νιώθω καλύτερα το γόνατο μου. Είμαι καλά, ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει για μένα το πότε θα παίζω, όχι εγώ. Εγώ απλώς προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα".

Μάντζαρης: "Άνθρωποι είμαστε εμείς, όχι μηχανές"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Αρμάνι Μιλάνο. Είναι όντως η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων ετών, όπως είπε και ο κόουτς. Έχει εξαιρετικούς παίκτες, έχει ποιότητα και ταλέντο, έχει βαθύ και γεμάτο ρόστερ. Όμως εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας και θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Έρχονται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι καθώς νίκησαν στην Τουρκία την Νταρουσάφακα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε περιθώρια.

Έχουμε πει πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, μεγάλη, απαιτητική και κουραστική, δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και κούραση. Με την Λευκάδα χαλαρώσαμε στο τέλος, χάσαμε και το +16 που είχαμε προηγηθεί και αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως κρατάμε το γεγονός πως δείξαμε αντίδραση στο τέλος, γυρνώντας το ματς από το -5. Είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε στην ομάδα μας. Το "κλειδί" για να πάρουμε την νίκη είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ