EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Ένιωσα σαν τον Πάρντο"

Γιανγκ: "Ένιωσα σαν τον Πάρντο"
INTIME SPORTS

Ο Πάτρικ Γιανγκ σχολίασε πως αισθάνθηκε σαν τον... Πάρντο όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναξαν το όνομα του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στην σκληρή άμυνα, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου επεσήμανε ότι τα χαμένα σουτ στην αρχή έφεραν εκνευρισμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λιμόζ, οι Πάτρικ Γιανγκ, Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάννης Αθηναίου.

O Πάτρικ Γιανγκ είπε τα εξής: "Στο πρώτο ημίχρονο ενώ παίξαμε καλή άμυνα δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Δεν βάλαμε τα σουτ και ειδικά τα τρίποντα και η Λιμόζ το εκμεταλλεύτηκε. Στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε και βγήκαμε με μεγαλύτερη ένταση και πάθος στο γήπεδο. Από τη στιγμή που μπήκαν και τα σουτ δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν. Ένιωσα ωραία όταν φώναξαν το όνομα μου, ένιωσα σαν τον... Πάρντο".

Μάντζαρης: "Από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως: "Βελτιώσαμε την άμυνα μας, αυτό ήταν το σημαντικό. Έβαλαν 17 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 20 σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό και ακολούθως βάλαμε εύκολα καλάθια. Από εκεί βρήκαμε αυτοπεποίθηση ώστε να έχουμε καλύτερες φάσεις και στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν ρίξαμε την απόδοση μας στην άμυνα, παρά το γεγονός πως δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Δεν ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος στην επίθεση, απλά δεν μας μπήκαν τα σουτ. Η διαφορά εκτοξεύτηκε στο δεύτερο μέρος γιατί και παίξαμε καλή άμυνα, αλλά και βάλαμε τα σουτ που θέλαμε.

Χαρήκαμε με την επιστροφή μας στο ΣΕΦ, είναι ωραίο να γυρνάς σπίτι σου. Είμαστε ευχαριστημένοι που επιστρέψαμε εδώ παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι κάναμε μία σχετικά καλή εμφάνιση. Υγεία να έχουμε και προχωράμε".

Αθηναίου: "Tα άστοχα σουτ στην αρχή μας δημιούργησαν εκνευρισμό"

O Γιάννης Αθηναίου σχολίασε ότι: " Δεν μπήκαμε όσο σκληρά θα έπρεπε στο παιχνίδι, δεν ήμαστε όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε, παρ' όλο που ξέραμε ότι η Λιμόζ παλεύει όλα τα ματς από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε και αυτό μας δημιούργησε εκνευρισμό.

Βγήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και η πολύ καλή μας άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση για να βάλουμε εύκολα καλάθια και να χτίσουμε διαφορά. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά και όσο περνά ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι. Όπλο μας θα συνεχίσει να είναι η άμυνα όπως τώρα. Βασιζόμενοι σε αυτήν θα βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ