EUROLEAGUE

Φοβερός Ολυμπιακός με 8/10 τρίποντα στο πρώτο μέρος!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εντυπωσιακό το πρώτο εικοσάλεπτο του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Σε τροχιά ρεκόρ ομάδας οι Πειραιώτες. Διαβάστε τι ακριβώς πέτυχαν απόψε στο ΣΕΦ.

Η πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων ήταν μεγάλη. Ήταν τεράστια, για να είμαστε ακριβείς. Και όμως, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες αμυντικές ομάδες της Ευρώπης, οι Πειραιώτες έκαναν εμφάνιση για σεμινάριο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έβαλαν οκτώ τρίποντα σε δέκα προσπάθειες, με τον Σπανούλη να βάζει 2/2, τον Πρίντεζη 2/2, τον Στρέλνιεκς 2/2, τον Ρόμπερτς 1/1, τον Μάντζαρη 1/2 και τον Γουίλτζερ να έχει ένα άστοχο.

Το ρεκόρ του Ολυμπιακού στη διοργάνωση είναι τα 16 εύστοχα τρίποντα που είχε βάλει στις 27 Οκτωβρίου 2016 απέναντι στη Μπασκόνια, ενώ οι Πειραιώτες έχουν πετύχει 14 σε ακόμη πέντε αναμετρήσεις με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου, Ζάλγκιρις Κάουνας, Ούνικς Καζάν και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Συντονιστείτε στο LIVE BLOG για την συνέχεια της αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ