EUROLEAGUE

"Φορτσάρει" για Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός

"Φορτσάρει" για Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (9/3, 21:00) του Ντάνιελ Χάκετ και οι "ερυθρόλευκοι" την Τετάρτη (7/3) ανέβασαν "στροφές".

Ο Ολυμπιακός στην 25η "στροφή" της EuroLeague θα υποδεχθεί την Μπάμπεργκ (9/3, 21:00) του Νίκου Ζήση και του Ντάνιελ Χάκετ και η προετοιμασία του συνεχίστηκε την Τετάρτη (7/3) χωρίς προβλήματα. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το... χαλάρωμα της Τρίτης (6/3) ανέβασαν ρυθμούς και το πρόγραμμά τους ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ έχει επισημάνει σε αυτούς τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της EuroLeague, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, η οποία στο ΣΕΦ θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Λούκα Μπάνκι.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την.... παρέα του Νίκου Ζήση και του Ντάνιελ Χάκετ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης (8/3) στο ΣΕΦ, όπου θα προπονηθούν για τελευταία φορά οι "ερυθρόελυκοι" πριν από το ματς της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ