EUROLEAGUE

"Φορτσάρει" για ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

"Φορτσάρει" για ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στη... μάχη με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/3, 21:15) στο ΟΑΚΑ και η προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/3, 21:15) και οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το "αιώνιο" ντέρμπι χωρίς επιπλέον προβλήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην προπόνηση της Τετάρτης (28/2) είχε όλους τους παίκτες - πλην του Δημήτρη Αγραβάνη φυσικά - στη διάθεσή του, ενώ "βάρος" πέφτει και στην προετοιμασία του Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ διανύει τις πρώτες του ημέρες στο λιμάνι και άπαντες προσπαθούν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Μπόμπι Μπράουν θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να γίνει και η επανεμφάνιση στα παρκέ του Κιμ Τιλί, ο οποίος με την Βαλένθια δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά είχε αγωνιστεί στο φιλικό ματς με το Λαύριο .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ