EUROLEAGUE

Φορτσάρει ενόψει Λαμποράλ ο Ολυμπιακός

Φορτσάρει ενόψει Λαμποράλ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (4/3, 21:45) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Προπονήθηκε και παίζει ο Χάκετ, ντεμπούτο για Ουόρικ με το "21", εκτός ο Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (4/3, 21:45) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τέταρτη φορά φέτος (2 νίκες για τους Πειραιώτες, 1 για τους Βάσκους), καθώς αγωνίστηκαν και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση-θυσία την νίκη στην αναμέτρηση, καθώς έχουν αρνητικό ρεκόρ (3 νίκες - 5 ήττες) και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν ζωντανά τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Και όλα αυτά απέναντι στην φιλόδοξη Λαμποράλ Κούτσα που ισοβαθμεί (6 νίκες - 2 ήττες) στην κορυφή του γκρουπ μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα. Είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Ο Αμερικανός σέντερ, Χακίμ Ουόρικ, ο οποίος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο "21", θα πραγματοποιήσει απέναντι στους Βάσκους το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, συνεχίζει την φαρμακευτική του αγωγή και ξεκουράζεται στο σπίτι του, ύστερα από την ιογενή λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί. Δεν προπονείται μαζί με την ομάδα, δεν υπολογίζεται για το ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα και θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδες κόντρα στην Μπάμπεργκ στην Γερμανία, στις 10 Μαρτίου.

Οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν αρκετά καλά την Λαμποράλ Κούτσα, καθώς την έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος και ξέρουν πως πρέπει να διαχειριστούν την αναμέτρηση ώστε να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. Οι Πειραιώτες ξέρουν πως πρέπει να πάρουν πάση-θυσία την νίκη στην αναμέτρηση και στις εξέδρες του ΣΕΦ αναμένεται να έχουν την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Τα διαρκείας είναι 4.000 και μέσω ίντερνετ έχουν προπωληθεί πάνω από 3.000 εισιτήρια.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ