EUROLEAGUE

Φετινό αρνητικό ρεκόρ οι 51 πόντοι που δέχτηκε ο Ολυμπιακός

Φετινό αρνητικό ρεκόρ οι 51 πόντοι που δέχτηκε ο Ολυμπιακός

Ποτέ ξανά φέτος ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε πάνω από 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα στην EuroLeague. Διαβάστε ποιες είναι οι χειρότερες φετινές αμυντικές επιδόσεις των "ερυθρόλευκων".

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς η άμυνα του Ολυμπιακού αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο... Οι 51 πόντοι που δέχτηκαν οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με την Ζάλγκιρις αποτελούν φετινό αρνητικό ρεκόρ στην EuroLeague. Μέχρι το τέταρτο ματς της σειράς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είχε δεχτεί ποτέ πάνω από 50 πόντους σε ένα (πρώτο) ημίχρονο...

Μέχρι πρότινος το φετινό αρνητικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό ήταν οι 49 πόντοι που είχε δεχτεί στο ματς της 19ης αγωνιστικής με την Χίμκι. Ακολουθούν στη λίστα οι 47 πόντοι που είχε δεχτεί από τη Μάλαγα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, όσους δηλαδή έβαλε στους "ερυθρόλευκους" και η Ζάλγκιρις στον 3ο αγώνα της σειράς. Η 4η χειρότερη φετινή επίδοση των "ερυθρόλευκων" ήταν οι 45 πόντοι που είχαν δεχτεί στον εντός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 13η αγωνιστική.

Η χειρότερη επίδοση από τον Οκτώβριο του 2016

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός δέχτηκε περισσότερους πόντους στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα στην EuroLeague ήταν στις 27 Οκτωβρίου 2016 σε έναν αγώνα με τη Μπασκόνια στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα. Τότε η Μπασκόνια είχε βάλει 52 πόντους στο ημίχρονο (52-47 το σκορ), αλλά στο τέλος νικητής είχε αναδειχτεί ο Ολυμπιακός με 95-90.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ