EUROLEAGUE

Έτοιμος να παλέψει για το "διπλό"

Έτοιμος να παλέψει για το "διπλό"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός καλείται (20.00) να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Ρεάλ. Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και οι "κόκκινες" φωνές για flopping που έχουν οξύνει ακόμη περισσότερο τα πνεύματα.

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και πλέον θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να μείνει ζωντανός στο "κυνήγι" της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ.

Τα πνεύματα που οξύνθηκαν ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού με κοκορομαχίες μεταξύ των παικτών, παρέμειναν σε αυτά τα επίπεδα μετά τις φωνές του Γιώργου Μπαρτζώκα ότι οι παίκτες της Ρεάλ κάνουν συνεχώς flopping.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στράτου Περπέρογλου , ο οποίος όπως ανέφερε ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά δύσκολο να πατήσει παρκέ, καθώς ταλαιπωρείται από προχθές (15/4) με υψηλό πυρετό.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης που πάτησε παρκέ μετά από ένα μήνα έδειξε πώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο εκτός από τον Τζέισι Κάρολ δεν μπορεί να στηρίζεται και στον Ντρέιπερ , ο οποίος σε μία σύγκρουση στο πρώτο ματς έσπασε το χέρι του. Η σειρά βρίσκεται στο 1-0 και οι Ισπανοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς το φάιναλ-φορ του Μιλάνο.

Έτοιμος να παλέψει για το "διπλό"

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σήμερα (17/4) το πρωί πήγε τους παίκτες του στο πάρκο "Retiro", ώστε να αποφορτιστούν ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Από εκεί και πέρα, τα ισπανικά ΜΜΕ στέκονται και στις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού , ο οποίος έκανε λόγο για flopping των παικτών της Βασίλισσας.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον που είχε δεχτεί χτύπημα στον αντίχειρα θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ πολύ δύσκολα θα πατήσει το παρκέ το Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες ο Στράτος Περπέρογλου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ