EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον "τελικό" με Ρεάλ στο ΣΕΦ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον "τελικό" με Ρεάλ στο ΣΕΦ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον "τελικό" κόντρα στην Ρεάλ στο ΣΕΦ την Παρασκευη (25/3, 21:45). Αποφασισμένοι και συσπειρωμένοι οι Πειραιώτες για την νίκη. Εκτός ο Αθηναίου λόγω γαστρεντερίτιδας.

Με την απογευματινή του προπόνηση στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής (25/3, 21:45) στον Πειραιά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Στο ματς υπάρχει sold-out, καθώς όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Αποφασισμένοι και συσπειρωμένοι οι Πειραιώτες για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης για τα playoffs της Euroleague. Η ομάδα είναι ενωμένη για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο γήπεδο, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που διαθέτει μεγάλη ποιότητα, ο οποίος επίσης παλεύει για μία θέση στα προημιτελικά (έχει ρεκόρ 6-5). Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο (έχουν ρεκόρ 5-6), αλλά άπαντες στον Ολυμπιακό πιστεύουν στην πρόκριση.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανέλυσαν σε βίντεο το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρουν πως ο αντίπαλος τους έχει ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα και εκεί θα "χτυπήσουν". Βέβαια, το παιχνίδι του Ολυμπιακού ξεκινά από την άμυνα και απέναντι σε μία ομάδα που αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, θα είναι "κλειδί" στην αναμέτρηση η σκληράδα που θα βγάλουν στα μετόπισθεν οι Πρωταθλητές Ελλάδας. Στόχος τους να ελέγξουν στον ρυθμό, να παίξουν καλή άμυνα, να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου, να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο όταν τους δοθεί η ευκαιρία ώστε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και να εφαρμόσουν το πλάνο τους στο παιχνίδι του μισού γηπέδου.

Στον πρώτο γύρο του TOP-16, η Ρεάλ είχε νικήσει στην Μαδρίτη με σκορ 84-72, αλλά στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι πως πρώτα σκέφτονται την νίκη, έστω και με έναν πόντο, και μετά θα κοιτάξουν την διαφορά (δηλαδή να κερδίσουν με +13) αν και εφόσον παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν, όντας σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο 1,5 μήνα , έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι του και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση. Ο Γιάννης Αθηναίου έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω γαστρεντερίτιδας και δεν υπολογίζεται για το ματς. Ο Ματ Λοτζέσκι και ο Πάτρικ Γιανγκ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ