EUROLEAGUE

Έτοιμος για Βαλένθια ο Τιλί

Έτοιμος για Βαλένθια ο Τιλί
EUROKINISSI

Ο... Γολγοθάς του Κιμ Τιλί ολοκληρώθηκε και ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βαλένθια (22/2, 21:00).

Ο Κιμ Τιλί τραυματίστηκε με το "καλημέρα" της σεζόν, αλλά κόντρα στην Βαλένθια (22/2, 21:00) αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας της EuroLeague με την Μπασκόνια υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του και χρειάστηκε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου .

Η πορεία της αποθεραπείας του, όμως, εξελίχθηκε καλύτερα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί - όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr - και ο Τιλί πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ο Γάλλος άσος πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του βγάζοντας όλο το πρόγραμμά τους. Το όνομα του Κιμ Τιλί έσβησε πλέον έσβησε από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος μένει να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Βαλένθια στο ΣΕΦ (22/2, 22:00).

Ο Κιμ Τιλί θα χρειαστεί κάποια ματς για να βρει τον επιθυμητό ρυθμό, αλλά η επιστροφή του στη δράση θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση των "ερυθρολεύκων" στην προσπάθειά αντεπίθεσής τους μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση ενός περιφερειακού παίκτη που θα προστεθεί στο ρόστερ τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ