EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το "4 στα 4" στο TOP-16

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το "4 στα 4" στο TOP-16
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Παρασκευής (18/3, 21:45) κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Αποφασισμένοι οι Πειραιώτες για το "4 στα 4", διεκδικώντας μέχρι τέλους την πρόκριση. Εκτός ο Λοτζέσκι.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ, το βράδυ (21:45, Novasports 2) της Παρασκευής (18/3).

Αποφασισμένοι οι Πειραιώτες να σημειώνουν το πολυπόθητο "4 στα 4" στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του TOP-16, κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι κόντρα στην Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πεισμώσει και δείχνουν αποφασισμένοι ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στα playoffs. Μπορεί αυτό πλέον να μην εξαρτάται απόλυτα από τις δικές τους δυνατότητες, καθώς χρειάζονται και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά θέλουν τουλάχιστον να κάνουν το χρέος τους, σημειώνοντας μόνο νίκες μέχρι το τέλος.

Στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν πως θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Ζάλγκιρις και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε στους παίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό, να παίρνουν σωστές αποφάσεις και να μην βιάζονται στις κινήσεις τους. Στόχος των Πειραιωτών να επιβάλουν τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση, να παίξουν την καλή άμυνα που ξέρουν και μπορούν και να αξιοποιήσουν τα "όπλα" τους στην επίθεση. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο άπαντες είναι ενωμένοι και συσπειρωμένοι, αντιμετωπίζοντας το ματς σαν τον πρώτο από τους τέσσερις "τελικούς" που έχουν να δώσουν.

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, μαζί με τον Πάτρικ Γιανγκ. Η επιστροφή του Αμερικανού σουτέρ στην αγωνιστική δράση θα φανεί και από τις εξετάσεις που θα κάνει την Παρασκευή (18/3), από την κατάσταση που βρίσκεται η σπλήνα του. Αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην Ρεάλ, αν και το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ