EUROLEAGUE

Έτοιμος για το "3 στα 3" στην EuroLeague o Ολυμπιακός

Έτοιμος για το "3 στα 3" στην EuroLeague o Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το "3 στα 3" στην EuroLeague κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ την Πέμπτη (24/11, 19:45). Ζητούμενη η καλή προσωπική άμυνα και ο έλεγχος ρυθμού. Εκτός ο Αγραβάνης.

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ολυμπιακός, την Πέμπτη (24/11, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική της EuroLeague. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, στην οποία έχουν στόχο να κάνουν το "3 στα 3" στις νίκες στην διοργάνωση, ύστερα από τα σερί θετικά τους αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, με το ρεκόρ του να είναι πλέον στο 5-3.

Ζητούμενο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου η καλή προσωπική άμυνα, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες με έφεση και ικανότητα στο σκορ, όπως τους Γκάουντλοκ (17.7 πόντους), Ουίμς (14.7 πόντους), Σμιθ (14.6 πόντους) και Άιβερσον (9 πόντους). Οι Ισραηλινοί έχουν φτιάξει φέτος μία απρόβλεπτη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία ποντάρει στο ένστικτο και στο ταλέντο των αθλητών της στην επίθεση, όπως και στο γρήγορο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο.

Στόχος των "ερυθρολεύκων", λοιπόν, να ελέγξουν εκείνοι τον ρυθμό, να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ (ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague σε αυτόν τον τομέα), να... δαγκώνουν στα μετόπισθεν σε κάθε κατοχή, δίνοντας το κάτι παραπάνω στην προσωπική άμυνα και να αξιοποιήσουν τα "όπλα" τους στην επίθεση, λειτουργώντας στοχευμένα στο σετ-παιχνίδι, επιδιώκοντας και το παιχνίδι στο γρήγορο τρανζίσιον όποτε τους δοθεί η ευκαιρία.

Όσον αφορά την κατάσταση των παικτών, ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε εκτός προπόνησης. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, ύστερα από τον τραυματισμό του στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθεί με την ομάδα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο και προχωρά συντηρητικά την αποθεραπεία του. Θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Μακάμπι, όσο και από εκείνο απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο (26/11).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ