EUROLEAGUE

Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην EuroLeague

Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην EuroLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης (20/10, 19:45) στο ΣΕΦ. Στόχος της ομάδας η πρώτη της φετινή νίκη στην EuroLeague, αλλά και η "εκδίκηση" για την ήττα στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/10, 19:45), με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, για την 2η αγωνιστική της EuroLeague. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην αναμέτρηση.

Στόχος των "ερυθρολεύκων" να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην φετινή διοργάνωση, ύστερα από την ήττα τους στην πρεμιέρα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ (83-65). Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει να απαντήσει στην Εφές για την ήττα που γνώρισε στο τουρνουά της Κρήτης τον περασμένο Σεπτέμβρη με σκορ 86-79. Ένα ματς στο οποίο οι Τούρκοι είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, ξεφεύγοντας ακόμη και με +22 (52-74 στο 30'), έχοντας για πρωταγωνιστές τους Ερτέλ, Γκρέιντζερ, Τόμας και Μπράουν.

Σκοπός των πρωταθλητών Ελλάδας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο ματς. Να παίξουν σκληρή άμυνα, να πάρουν τα ριμπάουντ και να τρέξουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό, όπως άριστα έπραξαν στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, θα θελήσουν να αξιοποιήσουν και την ευχέρεια τους στο επιθετικό ριμπάουντ, σκοράροντας με δεύτερες ευκαιρίες, ενώ θέλουν να έχουν και πάλι σε καλή μέρα επιθετικά τον Έρικ Γκριν (όπως στο ντέρμπι), ο οποίος στην πρεμιέρα έμεινε δίχως σκορ στην Μαδρίτη.

Η Εφές είναι μία ομάδα με αρκετά αθλητικά κορμιά που φέτος θέλει να τρέξει σε μεγάλη συχνότητα στο ανοιχτό γήπεδο και μέχρι στιγμής το πράττει εξαιρετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να έχουν καλές επιστροφές στην άμυνα. Στον Ολυμπιακό έχουν διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου, έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες του και στο ΣΕΦ θα παρουσιαστούν περισσότερο διαβασμένοι, έχοντας γνώση και εμπειρία από το πρόσφατο φιλικό τους ματς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ