EUROLEAGUE

Ετοιμοπόλεμος ο Μιλουτίνοβ για Αναντολού Εφές

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο και θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο ματς με την Αναντολού Εφές στην Πόλη (26/4, 19:30).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έβγαλε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης κι έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως αμφιβολία ως προς την παρουσία του στις δύο μάχες του Αμπντί Ιπεκτσί.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νότης Ψιλόπουλος

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και στις 19:00 θα ταξιδέψει με προορισμό την Πόλη, εκεί όπου θα προσπαθήσει να κάνει το μπρέι και να πάρει πίσω το πλεονέκτημα στη μάχη για το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της EuroLeague. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Ματ Λοτζέσκι και φυσικά στον Γιάννη Αθηναίου, που είναι ούτως ή άλλως εκτός ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στον Μιλουτίνοφ, προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στο γόνατο, συνεπώς είναι ετοιμοπόλεμος για τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Σέρβος έλειψε πάρα πολύ από το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ και η παρουσία στο παρκέ θα κάνει αν μη τι άλλο τον Σφαιρόπουλο να αισθάνεται πολύ πιο άνετα για τη δύναμη της φροντ λάιν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ