EUROLEAGUE

Έτοιμοι Σπανούλης και Παπανικολάου για Νταρουσάφακα

Έτοιμοι Σπανούλης και Παπανικολάου για Νταρουσάφακα

Οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου προπονήθηκαν ξανά μαζί με την ομάδα και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Παρασκευής (10/3, 21:45) κόντρα στην Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο ΣΕΦ την Παρασκευή (10/3, 21:45) την Νταρουσάφακα. Στόχος τους η δεύτερη σερί νίκη τους απέναντι στους Τούρκους (είχαν πάρει "διπλό" στην Πόλη με 71-77), για να κάνουν το ρεκόρ τους 18-7 στην διοργάνωση, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πολύτιμου πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των playoffs.

Για ακόμη μία μέρα, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου, προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την ομάδα, βγάζοντας με ένταση ολόκληρο το πρόγραμμα. O αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξί προσαγωγό στο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο στις 13 Φεβρουαρίου, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, νιώθει καλά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Έτοιμοι Σπανούλης και Παπανικολάου για Νταρουσάφακα

Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να δώσουν μία μάχη που θα πάει στις επαφές και ζητούμενο είναι η σκληράδα τους στο ματς, τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι. Παράλληλα, θα θελήσουν μέσα από την καλή άμυνα να τρέξουν και να σκοράρουν στο ανοιχτό γήπεδο, όπως και να διαβάσουν σωστά και έξυπνα το παιχνίδι του αντιπάλου, χτυπώντας τον στις αδυναμίες του στο σετ-παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα "διψά" για το "διπλό" και θα παρουσιαστεί αποφασισμένη στο ΣΕΦ, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης και δίνει μάχη για να μπει στα playoffs.

Έτοιμοι Σπανούλης και Παπανικολάου για Νταρουσάφακα
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ