EUROLEAGUE

Ετοιμάζονται για Μόσχα

Ετοιμάζονται για Μόσχα

Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε ρεπό και ξεκούραση για τον Ολυμπιακό, οι τραυματίες συνέχισαν την θεραπεία τους και από την Τρίτη (31/03) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ύστερα από το ταξίδι και τη νίκη επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα , ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό στην ομάδα την Δευτέρα (30/3), ώστε άπαντες να ξεκουραστούν και να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Οι τραυματίες, όμως, έδωσαν το "παρών" στο ΣΕΦ, συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους. Από την Τρίτη (31/03) άπαντες θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι της Παρασκευής (4/4, 20:00) κόντρα στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για την προτελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν μέσα στη Ρωσία θα έχουν ουσιαστικά "αγκαλιάσει" το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs, το οποίο και θα εξασφαλίσουν ακολούθως εφόσον νικήσουν και τη Νίζνι στο Φάληρο, την Μεγάλη Παρασκευή (10/4).

Το θέμα που "καίει" όμως είναι αυτό με τους τραυματίες. Θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στην Ρωσία; Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας, καθώς θα δοκιμάσουν να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα, ακόμη και στις ασκήσεις με επαφή. Αν αισθανθούν καλά, δίχως να νιώσουν ενοχλήσεις, μόνο τότε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Μόσχα. Αυτό είναι δεδομένο.

Στο αντίθετο ενδεχόμενο θα παραμείνουν στον Πειραιά. Όπως έχουν τονίσει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, άλλωστε, δεν πρόκειται να ρισκάρουν την υγεία κανενός παίκτη και ο καθένας θα επιστρέψει στην αγωνιστική όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Οι Βασίλης Σπανούλης (ρήξη έσω πλατύ πάνω από το δεξί γόνατο), Κώστας Σλούκας (θλάση στους προσαγωγούς), Μπρεντ Πέτγουεϊ (εξάρθρωση ωμοπλάτης) και Μιχάλης Τσαϊρέλης (προσαγωγοί), βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, η κατάσταση τους παρουσιάζει βελτίωση, αλλά μέσα από τις επόμενες δύο προπονήσεις του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, θα φανεί αν κάποιος από αυτούς θα έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για Μόσχα.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για όλους, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ίσως προλάβει το ματς ο Κώστας Σλούκας. Περισσότερα στην πράξη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ