EUROLEAGUE

Επέστρεψε ο Πρίντεζης ενόψει Ρεάλ

Επέστρεψε ο Πρίντεζης ενόψει Ρεάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε το πρόβλημα στο αριστερό πόδι που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με την Κηφισιά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον "τελικό" με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αναμέτρηση με τη Ρεάλ το βράδυ της Παρασκευής (25/3, 21:45) στο κατάμεστο ΣΕΦ είναι ο πρώτος εκ των τριών "τελικών" που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, στη μάχη για την ολική ανατροπή και την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το μεγάλο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα" ξεκίνησε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο "Πριντ" ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από πελματιαία απονευροσίτιδα στο αριστερό πόδι που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κηφισιά. Εκεί όπου, παρεμπιπτόντως, οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν την ομάδα των βορείων προαστίων χωρίς πόντο στο τρίτο δεκάλεπτο . Σήμερα (22/3) έθεσε εαυτόν στη διάθεση του 49χρονου κόουτς για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αντίθεα, ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάτρικ Γιανγκ, του Ματ Λοτζέσκι και του Βασίλη Τολιόπουλου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ