EUROLEAGUE

Ενισχύονται και οι "ερυθρόλευκοι" αντίπαλοι

Ενισχύονται και οι "ερυθρόλευκοι" αντίπαλοι
INTIME SPORTS

Η Λαμποράλ με τη Βαλένθια προχωρούν την υλοποίηση του ρόστερ τους, ενώ η τελευταία απόκτηση παίκτη για αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Euroleague ήρθε από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Euroleague στην Δ' Όμιλο μαζί με τις Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Ερυθρός Αστέρας και Νεπτούνας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ήδη ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν, οι αντίπαλοι των Πειραιωτών όμως ψάχνουν ακόμα τα κομμάτια του παζλ, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Η Νεπτούνας που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει προχωρήσει στην απόκτηση μόλις δύο παικτών (Μιχαήλ Ανισίμοφ και Ντομάντας Ζάβατσκας), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκτήσει τους Μάικ Τσίρμπες και Νεμάνια Ντανγκούμποβιτς. Από εκεί και πέρα, η Γαλατάσαραϊ έχει προσθέσει στο ρόστερ της τους Κερέμ Γκονλούμ, Πιέτρο Αραντόρι, ενώ σήμερα (16/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι έχουν μπει και οι δύο ισπανικές ομάδες του ομίλου. Η Βαλένθια έχει αποκτήσει τους Ντουάιτ Μπάικς, Γκιγιέλ Βιβς και τον Λουκ Χαρανγκότι. Τέλος, η Λαμποράλ Κούτσα, έχει ανακοινώσει τους Ορλάντο Τζόνσον, Νταβίς Μπέρτανς, αλλά και τον Τορνίκε Σενγκέλια, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται από τη φετινή σεζόν ο Μάρκο Κρέσπι.

Να αναφέρουμε πώς ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει στο ρόστερ του τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια που θα την βρει απέναντι του τη φετινή σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ