EUROLEAGUE

Ένας μέσα, ένας έξω

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης, λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας ανήκει στο παρελθόν, καθώς σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό βρίσκεται η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (29/01, 21:45) στην Κωνσταντινούπολη. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι την πορεία τους στο Top 16, όμως το έργο τους αναμένεται να έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό "σύμμαχος" είναι και οι τραυματισμοί. Ο τελευταίος που λαβώθηκε στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (27/01) λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε ειδική με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης, ωστόσο, κρίνεται αμφίβολη.

Δεν ισχύει το ίδιο, ωστόσο, για τον Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο νατουραλιζέ Κροάτης γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης. Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι είναι εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ