EUROLEAGUE

Ελπίδες για Χάκετ ώστε να παίξει με Χίμκι

Ελπίδες για Χάκετ ώστε να παίξει με Χίμκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χάκετ προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόντρα στην Χίμκι. Αποφασισμένοι για την νίκη οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague. Οι Πειραιώτες την Παρασκευή (7/2, 21:45) θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι στο ΣΕΦ. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τρεις σερί ήττες κόντρα σε Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντάνιελ Χάκετ τις τελευταίες μέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη (4/2) προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα, ακολουθώντας μέρος της προπόνησης. Ο Ιταλός γκαρντ είχε υποστεί διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο στο ματς κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη. Έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του, αισθάνεται καλύτερα και θα δοκιμάσει το πόδι του και στην πρωινή προπόνηση στο ΣΕΦ ανήμερα της αναμέτρησης. Υπάρχουν ελπίδες να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες. Το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ματς κόντρα στην Χίμκι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ντάνιελ Χάκετ κάνει προπόνηση μαζί με την ομάδα:

Όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στο ενδεχόμενο που δεν αγωνιστεί στην αναμέτρηση ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον "άσο" (κάτι που συνέβη και στο ματς κόντρα στον Αρκαδικό), καλύπτοντας το πόστο του πλέι-μέικερ μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Στην θέση του οργανωτή, βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ο Γιάννης Αθηναίου, όσο και ο Βασίλης Σπανούλης. Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολούθησαν σε βίντεο παιχνίδια της Χίμκι και ανέλυσαν τα "όπλα" της ρωσικής ομάδας. Είναι δεδομένο πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να περιορίσουν το επιθετικό ταλέντο των αντιπάλων τους, περιορίζοντας τους Αλεξέι Σβεντ (γκαρντ), Ταϊρίς Ράις (γκαρντ) και Τζέιμς Όγκοστιν (πάουερ-φόργουορντ).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον όμιλο του και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν επίγνωση της κατάστασης. Θέλουν να αντιδράσουν άμεσα, με αρχή το ματς-τελικό κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ. Έκαναν την αυτοκριτική τους για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη (τόσο ο κάθε παίκτης ατομικά, όσο και συνολικά η ομάδα), αναγνώρισαν τα λάθη τους και με ενότητα θέλουν να τα διορθώσουν, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στα θετικά αποτελέσματα. Στον Ολυμπιακό υπάρχει συσπείρωση, αλλά και χαμόγελα με την επιστροφή του πολύτιμου Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος γύρισε γερός, δυνατός και σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνοντας και πάλι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας, ειδικά στο κομμάτι του σκορ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ