EUROLEAGUE

Εκτός προπόνησης Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι

Εκτός προπόνησης Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11, 21:45) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι.

Την Δευτέρα (23/11) στο ΣΕΦ ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11, 21:45, ΕΡΤ-1) στον Πειραιά, κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, για την 7η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Οι Πειραιώτες εφόσον νικήσουν τους Βάσκους στο ΣΕΦ θα σημειώσουν την 10η σερί επικράτηση τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την ισπανική ομάδα να είναι και η τελευταία που κατάφερε να κερδίσει τους Πειραιώτες, στο ματς του πρώτου γύρου στη Βιτόρια, στην παράταση (96-89).

Όσον αφορά την προπόνηση, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι (και οι τρεις έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον Κόροιβο στο ΣΕΦ), δεν προπονήθηκαν και πάλι μαζί με τους συμπαίκτες τους, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Όπως είναι γνωστό, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιμετώπισε τενοντίτιδα στο αριστερό του γόνατο (από το ματς με την Εφές), ο 30χρονος φόργουορντ είχε ένα σφίξιμο στη μέση (από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα), ενώ ο Αμερικανός σουτέρ στο Ζάγκρεμπ (από τον αγώνα με την Τσεντεβίτα) κληρονόμησε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο στο δεξί του πόδι.

Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Λοτζέσκι, αν και το πρόβλημα του είναι πιο πρόσφατο. Από την Τρίτη (24/11) αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι τρεις θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Εκτός και αν το προπονητικό-τιμ προτιμήσει να τους ξεκουράσει ακόμη περισσότερο.

Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι έμειναν εκτός με Κόροιβο

Εκτός προπόνησης Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι
INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ