EUROLEAGUE

Εκτός ο Πρίντεζης, "ανεβαίνει" ο Λοτζέσκι

Εκτός ο Πρίντεζης, "ανεβαίνει" ο Λοτζέσκι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν σήμερα (5/4) την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε ξανά στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη.

Το απίστευτο τρίποντο του Νταβίς Μπερτάνς χάρισε τη νίκη στη Λαμποράλ Κούτσα επί της Ρεάλ Μαδρίτηςκαι, συγχρόνως, διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα γνωρίζουν από το βράδυ της Πέμπτης (7/4) αν ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι θέλουν νίκες της Ζάλγκιρις (με Μπαρτσελόνα), Λαμποράλ Κούτσα (με Μπάμπεργκ) και Ρεάλ (με Χίμκι) για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την "ομάδα του στρατού" ξεκίνησε σήμερα με χαλαρή προπόνηση ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα στο πέλμα του αριστερού ποδιού.

Σε ό,τι αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανεβάζει σταδιακά "στροφές" μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε (κυτταρομεγαλοϊό) και δεν αποκλείεται να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ