EUROLEAGUE

Εκτός ο Μιλουτίνοβ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν προπονήθηκε την Κυριακή (23/4) και θα δοκιμάσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (24/4).

Οι εξετάσεις που έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν "καθαρές", όμως ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού πονάει ακόμα στο γόνατο κι έτσι δεν έλαβε μέρος στην σημερινή (23/4) προπόνηση της ομάδας.

Ο 23χρονος παίκτης κτύπησε στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα με την Αναντολού Εφές και δεν έπαιξε στο δεύτερος μέρος. Αποδείχθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά οι ενοχλήσεις δεν έφυγαν. Βάσει του πλάνου που υπάρχει από ιατρικό και τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων, θα δοκιμάσει να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (24/04) και αν όλα πάνε καλά, θα κάνει προπόνηση μαζί με όλη την ομάδα την Τρίτη (25/4).

Αν, λοιπόν, εξελιχθούν βάσει προγράμματος, ο Μιλουτίνοβ θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τα ματς με την Αναντολού Εφές στην Πόλη. Ακόμα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και όσο πονάει στο γόνατο, τόσο θα υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ