EUROLEAGUE

Εκτός και πάλι Σπανούλης - Στρέλνιεκς

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόνο ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μάντζαρης έβγαλαν μέρος της προπόνησης στον Ολυμπιακό. Θεραπεία για Σπανούλη - Στρέλνιεκς.

Δύο προβλήματα λιγότερα μέτρησε στο ραντεβού της Τετάρτης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο σε σχέση με τους υπόλοιπους τραυματίες, σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή τους στο ματς με την Μάλαγα την Παρασκευή (20/10, 21:00).

Οι δύο παίκτες έκαναν ένα μέρος, λοιπόν, της προπόνησης, αυτό που δεν είχε να κάνει με επαφές. Εκεί δεν μπήκαν για προληπτικούς λόγους, κάτι που θα επιχειρήσουν να πράξουν την Πέμπτη. Αν τα καταφέρουν, τότε θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Μάλαγα στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά στους Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς, έμειναν εξ ολοκλήρου εκτός. Οι δύο παίκτες πήγαν στο ΣΕΦ μόνο για θεραπεία και όσο περνούν οι μέρες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες παρουσίας τους στο ματς. Κυρίως αυτό αφορά στον αρχηγό του Ολυμπιακού, που λογικά θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα, με τους διπλούς αγώνες στην EuroLegue.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα της προσθήκης ή για την ακρίβεια του αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν προσεκτικά διάφορες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να βιαστούν, έστω κι αν υπάρχουν ένα - δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει. Όχι πρώτης γραμμής, αλλά παίκτες που μπορεί να ταιριάξουν με το υπόλοιπο ρόστερ, δίχως να διαταράξουν τις όποιες ισορροπίες υπάρχουν στην ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ