EUROLEAGUE

Έξω ο Σπανούλης, μέσα ο Λοτζέσκι και ο κόσμος

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη έγινε τη Δευτέρα (20/3) η προπόνηση του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει με 200 οπαδούς του στο Βελιγράδι.

Ο χρόνος πιέζει. Μία μέρα μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την πέμπτη "διαβολοβδομάδα" της φετινής σεζόν. Το ματς της Τετάρτης στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα διαδεχθεί το ντέρμπι της Παρασκευής με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει δυο συγκεκριμένα ζητήματα να αντιμετωπίσει.

Το πρώτο είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παραμένει άρρωστος, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί τη Δευτέρα με τους συμπαίκτες του. Έχασε το ματς με τα Τρίκαλα, όμως εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Βελιγράδι (η αναχώρηση θα γίνει αύριο το μεσημέρι). Το δεύτερο είναι ο Ματ Λοτζέσκι που αντιμετωπίζει μια τενοντίτιδα στον αχίλλειο, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό και έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν λοιπόν τον αγώνα με τον επικίνδυνο Ερυθρό Αστέρα που μόνο αδιάφορος βαθμολογικά δεν είναι , πριν ενδιαφερθούν για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ρεάλ. Για την ιστορία, στις τέσσερις "διπλές" αγωνιστικές της χρονιάς που διανύουμε, ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-2. Στο Βελιγράδι θα βρεθούν και 200 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα απολαύσουν τη φιλοξενία εκείνων του σερβικού συλλόγου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ