EUROLEAGUE

Ένταση στον πάγκο: Έξαλλος με ΜακΛίν και Τόμπσον ο Σφαιρόπουλος

Ένταση στον πάγκο: Έξαλλος με ΜακΛίν και Τόμπσον ο Σφαιρόπουλος
EUROKINISSI

Οι λανθασμένες αντιδράσεις των Χόλις Τόμπσον - Τζαμέλ ΜακΛίν ενόχλησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που μίλησε πολύ έντονα στους δύο αθλητές. "Γκρίνιαξε" ο κόσμος για όσα έγιναν στον πάγκο.

Ενοχλημένος με την απόδοση δύο παικτών του ήταν στις αρχές της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με την Εφές Αναντολού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε σε πολύ έντονο ύφος πρώτα στον Χόλις Τόμπσον κι έπειτα στον Τζαμέλ ΜακΛίν, με τον κόσμο να παρακολουθεί άναυδος και τους Τόμιτς - Πρίντεζη - Παπαπέτρου να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Σφαιρόπουλος τα έβαλε πρώτα με τον Τόμπσον, που πρόλαβε να παίξει 2:40 πριν αντικατασταθεί από τον Παπαπέτρου. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο φάνηκε να λέει κάτι στον προπονητή του, ο οποίος αντέδρασε φωνάζοντάς του. Ο Αμερικανός περπάτησε προς την άκρη του πάγκου, ο Σφαιρόπουλος τον ακολούθησε και τον "τράβηξε" προς τα πίσω, για να τελειώσει εκεί το πρώτο μίνι επεισόδιο.

Το δεύτερο έγινε λίγο αργότερα, όταν ο ΜακΛίν έκανε κι αυτός λάθος στην άμυνα. Ο Σφαιρόπουλος τον αντικατέστησε με τον Μιλουτίνοφ και όταν οι δυο τους συναντήθηκαν, ο Αμερικανός έδωσε χωρίς λόγο συνέχεια, σαν να ζητούσε περισσότερες εξηγήσεις. Ο Τόμιτς μπήκε στην μέση, ο Πρίντεζης ανέλαβε να μιλήσει στον ΜακΛίν, ο κόσμος έδειξε μια μικρή δυσαρέσκεια για την αντίδραση του Αμερικανού και εκεί έληξε κι αυτό το θέμα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ