EUROLEAGUE

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σπανούλης ενόψει Γαλατάσαραϊ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ. Δεν αισθάνεται καλά λόγω πυρετού. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ το βράδυ (21:00) της Παρασκευής (17/3) και η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ταλαιπωρείται με πυρετό, συνεχίζει να μην αισθάνεται καλά και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στους Τούρκους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι Πειραιώτες πήγαν στο ξενοδοχείο με 13 παίκτες, έχοντας μαζί και τον Γιάννη Αθηναίου, για το ενδεχόμενο που τελικά δεν καταφέρει να λάβει μέρος ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ματ Λοτζέσκι θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση, καθώς έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την τενοντίτιδα στο αχίλλειο, όπως και ο Ντόμινικ Ουότερς (ταλαιπωρήθηκε με συνδεσμική κάκωση αριστερού ταρσού), ο οποίος αισθάνεται καλύτερα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ