EUROLEAGUE

"Είδα τον Σπανούλη! Ήταν απίστευτο!"

"Είδα τον Σπανούλη! Ήταν απίστευτο!"

Η συγκινητική επιστολή ενός Ιταλού φιλάθλου που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το είδωλό του, τον Βασίλη Σπανούλη, στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο! "Δεν μπορούσα να μιλήσω από την αγωνία μου! (PHOTO)".

Ο Αντρέα μένει μόνιμα στην Ιταλία και δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη! Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Αρμάνι και ο νεαρός Ιταλός δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά το είδωλό του!

Εν συνεχεία, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του με μια ιδιαίτερη επιστολή!

"Είμαι ο Αντρέα και γράφω από το Pordenone, στο Φρίουλι, για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που έζησα στο Μιλάνο! Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού επειδή το είδωλό μου είναι ο Σπανούλης! Πέρσι και φέτος είχα την ευκαιρία και την ευλογία να τον δω από κοντά, εδώ στην Ιταλία.

Αυτή τη φορά ήθελα να κλείσω εισιτήρια πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού! Τελικά τα κατάφερα. Φορούσα μόνο τη φανέλα του Σπανούλη ανάμεσα στους οπαδούς της Αρμάνι Μιλάνο! Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και βρήκα δυο Έλληνες που δουλεύουν στην Μπολόνια. Με προσκάλεσαν να δω μαζί τους το δεύτερο ημίχρονο. Δεν χρειάζεται να σας θυμίσω ότι ο Σπανούλης πέτυχε το καθοριστικό καλάθι με την κλασική step back κίνηση, κοντά στον πάγκο των Μιλανέζων.

Λογικά, η βραδιά θα τελείωνε μετά τον αγώνα. Ευτυχώς όχι. Μετά το τέλος του αγώνα, ρώτησα τα παιδιά αν οι φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Ελλάδα επιστρέφουν μαζί με την ομάδα. Αναρωτιόμουν αν θα είχα την ευκαιρία να πλησιάσω τον Βασίλη! Η τύχη ήταν μαζί μου.

Οι νέοι μου φίλοι με πήγαν στο ξενοδοχείο και περίμενα μαζί τους τον Ολυμπιακό. Οι σφιγμοί μου χτύπησαν κόκκινο! Είχα μια μικρή πιθανότητα να δω το είδωλό μου! Ξέρω, σας φαίνεται χαζό όμως ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος!

Ενώ περίμενα τον Σπανούλη, ρώτησα τους Έλληνες πως μπορώ να πω «είσαι το είδωλό μου» στα ελληνικά! Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να μιλήσω από την αγωνία μου! Νόμιζα πως η καρδιά μου είχε σταματήσει, πως είχα λιποθυμήσει! Ο Βασίλης ήλθε προς το μέρος μου, του είπα τη φράση και χαμογέλασε (προφανώς τα ελληνικά μου ήταν άθλια!). Φυσικά του ζήτησα μια υπογραφή στη φανέλα. Ήταν απίστευτο!

Έγραψα αυτή την επιστολή για να μοιραστώ μαζί μας αυτή την ευτυχία, αυτό το συναίσθημα. Το μπάσκετ είναι το πιο ωραίο άθλημα στον κόσμο και μας δημιουργεί τρομερά συναισθήματα.

Σας ευχαριστώ

Αντρέα"

Η επιστολή του Ιταλού φαν του Σπανούλη

"Είδα τον Σπανούλη! Ήταν απίστευτο!"
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ