EUROLEAGUE

Έγραψε (αρνητική) ιστορία ο Ολυμπιακός

Έγραψε (αρνητική) ιστορία ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον αγώνα με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός έκανε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην EuroLeague στα σουτ πίσω από την γραμμή των τριών πόντων.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μακάμπι, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 73-80 . Και ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν το πολύ κακό του ποσοστό πίσω από την γραμμή του τριπόντου, αφού οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μόλις 6/33 τρίποντα. Τελικά ωστόσο δεν ήταν απλώς μία κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό, αλλά μία ιστορικά κακή βραδιά.

Βάσει λοιπόν των στατιστικών της EuroLeague, τα 27 άστοχα τρίποντα των Πρωταθλητών Ελλάδας αποτελούν αρνητικό ρεκόρ την ιστορία της ομάδας στην διοργάνωση! Μέχρι και το παιχνίδι με τη Μακάμπι το αρνητικό ρεκόρ του Ολυμπιακού ήταν τα 24 άστοχα τρίποντα σε ένα παιχνίδι, επίδοση που έχει σημειώσει δύο φορές στο παρελθόν: Στις 29 Ιανουαρίου 2004, όταν είχε 4/28 τρίποντα στην ήττα με 61-52 από την Εφές Πίλσεν (πλέον Αναντολού Εφές) και πριν... 8 ημέρες, αφού στις 16 Νοεμβρίου 2016 είχε 9/33 τρίποντα στη νίκη με 59-52 επί της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ