EUROLEAGUE

Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός

Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Κρήτη, όπου την Πέμπτη (15/10) το βράδυ (21:45) θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα, για την πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague. Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για το ματς.

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τρίτης (13/10), όπου την Πέμπτη (15/10) το βράδυ (21:45, Novasports 2) θα αντιμετωπίσει την κροατική Τσεντεβίτα, για την φετινή του πρεμιέρα στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα στο κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου "Δύο Αοράκια", το οποίο χωρητικότητα 5.200 φιλάθλους. Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες... μετακόμισαν στη Κρήτη, καθώς είναι τιμωρημένοι από την Euroleague, εξαιτίας των όσων έγιναν στο ΣΕΦ στα playoffs της περασμένης σεζόν απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο, ενώ να τονίσουμε πως την ομάδα δεν την ακολούθησε στη Κρήτη ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση. Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα (αιμάτωμα) στους κοιλιακούς.

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αναφέρει πως υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για τους ενδιαφερόμενους: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, την Πέμπτη 15.10 στις 21.45.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα είτε μέσω του internet, στο www.olympiacosbc.gr και την μέθοδο "print at home", είτε από τα καταστήματα ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι και 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο "2 ΑΟΡΑΚΙΑ" στην είσοδο των αθλητών, όπου θα πωλούνται εισιτήρια όλων των κατηγοριών, (πληρωμή μόνο με μετρητά) μόνο όμως τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Τετάρτη 14/10, 10:00 - 18:00 και Πέμπτη 15/10, 10:00-14:00.

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο πριν τον αγώνα, οπότε όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα απο κοντά θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια του εισιτηρίου τους νωρίτερα, με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μέχρι φυσικά εξαντλήσεως τους. Απαραίτητη προυπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και κινητό τηλ. ή email".

Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός
Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός
Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός
Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός
Έφτασε στη Κρήτη ο Ολυμπιακός
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ