EUROLEAGUE

Δυο ρεκόρ καριέρας ο Αγραβάνης, δυο ρεκόρ σεζόν ο Παπανικολάου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παπανικολάου και Αγραβάνης ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και συνδύασαν τη νίκη του Ολυμπιακού με πέντε ατομικά ρεκόρ. Διαβάστε τα αναλυτικά.

Το βράδυ που ο Σπανούλης έγραφε αρνητικά ρεκόρ κι ο Γκριν δεν έβρισκε τρόπους για να σκοράρει, δυο Έλληνες βγήκαν μπροστά για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ( 66-64 ) που έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs στους Πειραιώτες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη που δεν έκανε απλά την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, αλλά δυο ατομικά ρεκόρ στην καριέρα του στη EuroLeague. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν θετικός απέναντι στη Γαλατασαράι, έκανε double-double στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα και συνέχισε με φόρα στην "Kombank Arena". Σε 20:40 σκόραρε 16 πόντους (career-high) με 2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 3/3 βολές, ενώ συγκέντρωσε 15 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που επίσης συνιστά κορυφαία ατομική του επίδοση στη διοργάνωση.

Ο Κώστας Παπανικολάου, από την άλλη, έπαιξε 37:34 (career-high) για να κάνει ρεκόρ χρονιάς με 17 πόντους (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές) και δεύτερο ρεκόρ χρονιάς με 26 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτοί οι δυο ήταν οι κορυφαίοι των "ερυθρόλευκων", αυτοί που πρέπει να μοιραστούν βραβείο MVP και χειροκρότημα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ