EUROLEAGUE

Δύσκολο για Παπανικολάου στο πρώτο παιχνίδι με Ζάλγκιρις

Δύσκολο για Παπανικολάου στο πρώτο παιχνίδι με Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αυξημένες οι πιθανότητες για τους υπόλοιπους λαβωμένους.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το πρώτο παιχνίδι των playoffs με τη Ζάλγκιρις (18/4, 21:15), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους για τις πιθανότητες να αγωνιστούν οι τέσσερις παίκτες που ήταν στα "πιτς" το τελευταίο διάστημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος για τρεις εξ αυτών, όχι όμως για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος "δύσκολα θα προλάβει". Από την άλλη, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κιμ Τιλί και ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι σε καλύτερη κατάσταση, δείχνοντας πιο έτοιμοι για την πρώτη μονομαχία με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

" Είχαμε θέματα ξανά κι έχουμε ξανά. Ο Πρίντεζης και ο Τιλί πάνε κάπως καλύτερα. Ο Στρέλνιεκς και ο Παπανικολάου είναι πιο καταπονημένοι. Θεωρώ πως ο Παπανικόλαου δύσκολα θα προλάβει. Θα δούμε και αύριο. Ο Στρέλνιεκς έκανε ένα κομμάτι, θα δούμε πώς θα πάει . Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν θέλουμε να ρισκάκρουμε την υγεία κάποιου παίκτη. Δεν ξέρουμε ποιους θα έχουμε οριστικά. Πιο δύσκολο για να παίξει είναι Παπανικολάου και μετά ο Στρέλνιεκς", ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ