EUROLEAGUE

Διπλό ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague από τον δαιμονισμένο Μιλουτίνοφ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - VALENCIA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν καν "βγει" το τρίτο δεκάλεπτο στο ματς Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (που είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα) έγραψε άλλο ένα ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague.

Στα 23 του είναι ένας από τους 2-3 κορυφαίους center στην Ευρώπη και στο ματς της 28ης αγωνιστικής της regular season της EuroLeague το απέδειξε για άλλη μία φορά. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ διανύει περίοδο τρομερής αγωνιστικής φόρμας και απέναντι στην Αναντολού Εφές έκανε άλλο ένα ρεκόρ καριέρας, αυτή την φορά πριν καν "βγει" η τρίτη περίοδος.

Ο "Μιλού" σκόραρε 20 πόντους με 8/9 δίποντα και 4/5 βολές σε 22:33, για να σπάσει την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του, τους 18 που είχε βάλει τον περσινό Μάρτιο σε αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στα τελευταία 14 παιχνίδια ο Σέρβος ψηλός έχει 65/77 δίποντα (!!!) με το ποσοστό ευστοχίας του να αγγίζει το 85% απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Παναθηναϊκό, Μπάμπεργκ, Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ, Κύμη, Τρίκαλα, Άρης, Ρέθυμνο, Κολοσσό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές.

Ο τελικός απολογισμός του Μιλουτίνοφ ήταν 20 πόντοι από 8/9 δίποντα και 4/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 29 μονάδες αξιολόγησης (επίσης career-high) σε κάτι λιγότερο από 27 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ